Hvorfor er noen hunder mer hyper enn andre?

qq1

Vi ser hunder rundt omkring og noen av dem ser ut til å ha grenseløs energi, mens andre er mer tilbakelente.Mange kjæledyrforeldre er raske til å kalle sin høyenergihund "hyperaktiv", hvorfor er noen hunder mer hyper enn andre?

Raseegenskaper

Tyske hyrder, border collier, golden retrievere, siberian huskyer, terriere – hva har disse hunderasene til felles?De ble avlet for en vanskelig jobb.De har en tendens til å være hissig og hyper.

Tidlige valpeår

Yngre hunder har naturlig nok mer energi og de eldre kan bli mykere med alderen, men noen hunder holder seg energiske hele livet, det avhenger av helsen deres.I disse formative årene er sosialisering, riktig trening og positiv forsterkning nøkkelen til en høyenergihunds generelle velvære i de senere årene.

ProperDiet

Billig mat er vanligvis lastet med ingredienser som hunden din ikke trenger, som fyllstoffer, biprodukter, fargestoffer og sukker.Å mate hundene dine med en diett av lav kvalitet kan påvirke oppførselen deres, på samme måte som å spise søppelmat kan endre humøret vårt.Studier har sammenhenger mellom hyperaktivitet og visse hundematingredienser, så det er fornuftig å mate hunden din med høykvalitetsfôr med ren.

Energiske hunder trenger kanalisert trening og en på en gang med deg som favorittvenn. Du kan spille lekene med dem. Ta også med hundebåndet, en tur til hundeparken vil få dem til å løpe rundt, sosialisere og slite ut på ingen måte tid.


Innleggstid: 02-november 2020