Gå tur med hundene dine om vinteren

tur med hunden om vinteren

Vinterturer med hund er ikke alltid hyggelige, spesielt når været tar en vending til det verre. Og uansett hvor kaldt du føler deg, trenger hunden din fortsatt mosjon om vinteren. Alle hunder har til felles at de trenger å være beskyttet om vinteren turer. Så hva skal vi gjøre når vi går tur med hundene våre om vinteren, her er noen tips.

Hold hundens kropp varm

Selv om noen hunderaser (som Alaskan Malamutes, Huskies og tyske Shepherds) er perfekt egnet til å begi seg ut i den kalde naturen, vil små hunder og korthårede hunder være tryggere og mer komfortable med en jakke eller genser for å beskytte dem mot elementene .

Husk at valper og eldre hunder er mye mer følsomme for kaldt vær fordi kroppen deres ikke kan regulere kroppstemperaturen godt. Hold kjæledyr med disse forholdene inne der det er varmt.

Bruk alltid bånd

En annen ting du bør huske på er aldri å prøve å gå ham i vintervær uten bånd.Is og snø på bakken kan gjøre det vanskelig når hunden din mistet, det er vanskelig for ham å finne veien hjem på grunn av isen og snøen. Og begrenset sikt kan gjøre det vanskelig for andre å se deg.Du bør bruke et uttrekkbart hundebånd for å kontrollere hunden din og gi den mer plass. Hvis hunden din har en tendens til å trekke, bør du vurdere å bruke en sele uten trekk, spesielt i is og snø når bakken blir glatt.

Vet når det er for kaldt

Når hundene dine ikke er interessert i å være ute i kulden eller snøen, kan de gi mer subtile tegn på at de er ukomfortable.Hvis hundene dine ser ut til å skjelve eller skjelve, gir noen indikasjon på at de er redd eller nølende, eller prøver å trekke deg tilbake mot hjem, ikke tving ham til å ta turen.Ta ham med hjem for å varme opp og prøv å trene ham innendørs!


Innleggstid: 08. desember 2020